26 березня 2015 р.

Чарівна україночка-2015


21 березня у вербівському Будинку культури відбувся конкурс краси "Чарівна Україночка". Було надзвичайно цікаво спостерігати за дійством на сцені. У конкурсній програмі взяли участь три учениці 8, 10 та 11 класів Вербівської ЗОШ. Свої таланти Чарівні Україночки (Ворона Анастасія, Закарлюка Юлія, Гайдабура Каміла) показали у шести конкурсах: "Привітання", "Український народний одяг", "Поезія", "У здоровому тілі - здоровий дух", "Пародія на зірок", "Королева балу".


У ролі справедливих суддів були Редька Олена Миколаївна, Яцук Світлана Геннадіївна, Сердюк Наталія Василівна. В перервах між конкурсами глядачів розважав танцювальний колектив "Світанок".

Усі учасниці добре себе представили. Ворона Анастасія вразила всіх своєю піснею, Закарлюка Юлія - тим, що розповіла про останній рік у школі, а Гайдабура Каміла розказала про свою сім'ю. Конкурсантки були справді чарівні у своїх українських народних костюмах.

Під час конкурсу "Поезія" глядачі почули цікаві та душевні вірші своїх односельців. Ворона Анастасія розповіла вірш Сороки Н.М., Закарлюка Юлія - вірш Мальцевої З.П., а Гайдабура Каміла зачитала вірш Олександра Осики. 

Наступний  конкурс  показав  фізичну форму дівчат. 

Завітали на свято і Зірки естради:  чарівна Ані Лорак (Ворона Анастасія) з піснею "Мальви", елегантна Алла Пугачова (Закарлюка Юлія) та ніжна і улюблена глядачами Софія Ротару (Гайдабура Каміла).

Королеви балу не забули вдягнути  найкращі свої сукні, удосконаливши їх своїми посмішками. 

Судді підбили підсумки і було вирішено віддати головну корону і звання "Чарівна Україночка" Вороні Анастасії. Звання "Міс Ніжність" та "Міс Глядацьких симпатій" отримала Гайдабура Каміла. Титул «Міс Елегантність» завоювала Закарлюка Юлія.  

                                                       Куцевол Марія (учениця 7 класу)


Ведучі: Самарська К., Сердюк О.


Анастасія Ворона
Каміла Гайдабура
Юлія Закарлюка

























Фото: Марія Куцевол


Немає коментарів:

Дописати коментар