26 жовтня 2014 р.

Людина з великої літери

Про цю жінку вже не раз писали. Дібровська Любов Олексіївна - відома людина. В районі її знають як завідуючу дитячим садком, а для нас, вербівців, вона - чудова жінка, дружина і мати, господиня, артистка, колега, подруга.



Завідуючою КДНЗ ясел-садка "Росинка"  Любов Олексіївна працює кілька десятків років -   її вихованці  приводять до садочка своїх чад. Дітлахи її люблять і поважають - достатньо одного слова, щоб навіть найменші заспокоїлися.

Разом з чоловіком Любов Олексіївна виховала трьох дітей. Стала вона матір'ю  й для невісток і зятя, улюбленою бабусею чотирьох онуків.

Різноманітний світ її захоплень: книги, спорт, музика, зокрема створення пісень (в творчому доробку "Гімн випускників Вербівської ЗОШ", "Пісня про Вербове", пісня про дитячий садочок “Ми з Росинки”). Часто можна побачити цю талановиту жінку і на сцені як солістку, чи у складі співочих колективів.

1 листопада Дібровська Любов Олексіївна святкуватиме свій день народження. Ми бажаємо їй всього найкращого, та найбільше - здоров'я  і довголіття.

Літа минають непомітно,
Немовби хвиля на ріці,
Та не сумуйте, хай же світить
Усмішка добра на лиці.
Ви нам стільки усім віддали
Турботи, ласки і тепла,
Що стільки б ми Вам не вертали –
То лише часточка мала.

Хай здоров'я, радість і достаток,
Сиплються, немов вишневий цвіт
Хай малює доля з буднів свято,
І дарує Вам багато літ!



                                                                                               М. Харченко

Немає коментарів:

Дописати коментар