30 березня 2014 р.

«Весняний мажор» у будинку культури

Яскраво та по-весняному 28 березня звітували творчі колективи районного будинку культури. Гала-концерт порадував своїх глядачів неймовірною кількістю пісень, різноманітних таночків. Чарували проникливі голоси виконавців. Вабило різнобарв’я неповторних костюмів.


Дуже цікава задумка була самого концерту. Будинок культури облетіла звістка, що до них іде ревізор. І саме в цей час прийшла жіночка та запитала директора. Впевнені, що це й є той самий страшний ревізор, колектив в паніці будь-якими методами та жартами намагалися відволікти її, показуючи щоразу якийсь номер, і не даючи бідній жінці вимовити й слова. Наприкінці замучена жінка сказала, що вона просто хотіла записатися до їхнього театру. Отака вийшла в них оказія, що повеселила весь зал.

Дуже активні були маленькі глядачки. Одна дівчинка підтанцьовувала співакам, а інша радісно махала ручкою всім виконавцям, чим викликала в них посмішку.

Наприкінці концерту на сцену з привітаннями та побажаннями вийшов голова Пологівської районної ради Юрій Коноваленко, а заступник голови райдержадміністрації Ірина Півень виступила зі словами подяки та нагородила увесь творчий колектив Будинку культури грамотою за високі досягнення у творчому світі району. І під яскраве конфетті теплими словами концерт закрила директор РБК Валентина Анатоліївна.

На відео пісню Simply The Best виконує Дібровська Валерія.


Джерело: Районка

Немає коментарів:

Дописати коментар