22 квітня 2013 р.

Села Пологівщини стали чистішими


Напередодні Великодня та з нагоди Дня довкілля, більшість організацій та установ міста провели благоустрій територій. Так, 19 квітня за віники, граблі та щітки взялися держслужбовці Пологівської РДА та працівники міської ради. До п’ятничного суботника приєдналися працівники Пологівської МДПІ та багатьох інших установ району.

Жителі сел також проводять благоустрій своїх територій, в тому числі на сільських кладовищ.

Як повідомила голова Вербівської сільської ради Людмила Кравченко, днями було приведено у належний стан братську могилу «Мати в скорботі», що знаходиться на центральному кладовищі села.

- Ми додали до 70 прізвищ, що написані на стелі братської могили ще 902, які були занесені до пам’ятної книги після перезахоронення воїнів ВВВ у цій могилі. Із 972 прізвищ визволителів нашого краю, 668 залишаються невідомими, - розповіла Людмила Миколаївна. – Душа радіє, що нарешті з’явилася змога додати прізвища всіх героїв, які звільняли наше село та Пологівський край від фашистських загарбників. Також, ми зробили під’їзд до кладовища. Тепер наше село чисте і готове до святкування Великодня.

На інших сільських територіях району, також пройшли суботники, приурочені до Дня довкілля, які традиційно проводяться в третю суботу квітня.

Джерело: Районка

Немає коментарів:

Дописати коментар