10 січня 2018 р.

                       А  ми  зустрічали  Новий рік  разом !


31 грудня не  зважаючи  на  погоду  настрій  був  майже  святковий, актова зала Вербівського СБК по-трохи  заповнювалась глядачами . У  фойє запах хвої, гарно  прикрашена зала де  виблискувала прикрашена іграшками ялинка, ось лунають фанфари і ми всі  вирушили в невелику пригоду щоб зустріти Новий рік. Гарна пісня "Зима

у виконанні Насті Ворони додала святкового настрою та всі знають, що  під  Новий рік трапляються дива, а  у нас як  завжди  пригоди! Дід Мороз загубив  свої  валянки , Снігуронька  не знає що  робити чи то починати концерт чи то валянки  шукати..., та  поки  розгортаються події всі споглядали гарний "Вальс-кохання" у виконанні танцювального колективу "Світанок". 



А далі наша Снігуронька потрапила  до якоїсь  сім`ї ,де  пропали  путівки на відпочинок , довелося виконати прохання і заглянути в майбутнє і взнати хто ж поїде таки  на  курорт . Ось тут і мініатюра "На курорті" задала настрою глядачам Драник Олена та Ураскіна Ірина -так, сміялися і аплодували гаряче.


Весело стає а валянок то немає Дід Мороз відмовляється виходити на привітання Снігуронька вирішує викликати поліцію на допомогу . Поліція прибула швидко, відразу до  роботи в зал шукати валянки де й натрапили на торгашку але нажаль у неї валянок не було.  Снігуронька з поліцейським вирішили пошукати в лісі і тут натрапили на охотників. Ось знову мініатюра "Чоловік із жінкою на охоті" у виконанні Сердюк Наталії та Яцук Ірини насмішили всіх , а валянки знов не знайшлись. 


Гарні танці- "Веселий флірт", "Чарівні україночки", "Zumba" та пісня "Рождественска" настрій глядачів піднімали . 



На сцені була і циганка, ще й колядники проходили мимо,  всі були в захваті від мініатюри "Різдво" у виконанні Сердюка Олексія та Терентієвої Віти. А  дід Мороз в шльопках відмовляється виходити ,так Снігуронька представила своїх помічників танцювальний колектив "Світанок" з танцем "Шльопки" від якого всім стало спекотно від оплесків і посмішок". Звичайно від гарного настрою та посмішок , а ще й ігри успіли провести та  й гарна  новина  не  забарилася Снігуронька ,під лавкою, знайшла валянки і вони Діду морозу підійшли !


Оце радість ноги так і просилися до танцю -"Новорічний гопачок" та пісня "З Новим роком Україно" підвели глядачів  до фіналу пригод , ось і Дід Мороз з Снігуронькою всіх привітали : 
                                          "  З Новим роком, браття милі,
                                              В новім щасті, в новій силі,
                                              Радісно вітаємо вас.
                                              І бажаємо, щоб в здоров'ї,
                                              В мирі, в злагоді, любові
                                              Від тепер ішов ваш час.

                                              З Новим Роком всіх вітаємо,
                                              Зичимо свят веселих вам,
                                              Долі, радості бажаємо,
                                              Всім шанованим гостям."


 Зустрінемо Діда Мороза з Снігуронькою тепер в наступному році , а на прощання як завжди танцювальний  "Новорічний мікс" і це була кульмінація нашого свята з вітаннями , оплесками , посмішками. 





                                До зустрічі в Новому році ! 

Немає коментарів:

Дописати коментар